SENASTE NYTT

2/5-2016

Ny sexguide gör sexualupplysning kul

Odense kommun och Mobile Identity lanserar en pedagogisk och underhållande guide för ungdomar om sex, kärlek och skydd.
Projektet är utformat för att användas både som en interaktiv del av sexualundervisningen i skolan och privat bland tonåringar. Ungdomar från alla kommuner kan hämta och använda appen.

I Young Sex Guide kan du testa dig själv och se hur många poäng du får när du är huvudpersonen i olika intima situationer. Du kommer även att kunna ta reda på om du är bra att ta hand om dig själv när det gäller skyddad sex, sexuellt överförbara sjukdomar och kärlek.

2/5-2016

App för invånare och besökare i Hvidovre kommun

Min Hvidovre gör det enkelt att hålla sig uppdaterad om aktuella upplevelser och arrangemang i staden. Med appen kan du få direkt information om relevanta arrangemang baserat på dina egna intressen. Appen erbjuder även en karta över stadens främsta platser och med hjälp av GPS kan du se vilka händelser som äger rum i närheten av dig. Du kan dessutom logga in på invånare portalen Boblberg.dk där du kan hitta och dela information och intressen med andra. I framtiden kommer det utöver finnas olika program för den aktuella säsongen som Active Summer.

Min Hvidovre är tillgänglig för iPhone, iPad och Android via App Store eller Google Play.