SENESTE NYHEDER

03/05-2016

App til sikkerhedsmåling på byggepladser

NFA, Arbejdsmedicinsk Videnscenter og Mobile Identity har sammen udviklet app’en Safety Measurement - et værktøj udviklet til at måle niveauet af sikkerhed, arbejdsmiljø og adfærd på byggepladser.
App’en er udviklet på en videnskabeligt baseret metode til sikkerhedsmålinger på arbejdspladser, og kan bruges som et proaktivt værktøj, der understøtter forebyggende sikkerhed på arbejdspladsen. Med app’en kan ledere danne sig et overblik over arbejdspladsens sikkerhed og måle effektiviteten af arbejdsmiljøindsatsen.

Programmet kan bruges af virksomheder og andre institutioner i bygge- og anlægsbranchen.

02/05-2016

Ny sexguide skal gøre seksualundervisningen sjovere

Odense kommune og Mobile Identity lancerer en lærerig og underholdende guide til unge om sex, kærlighed, tryghed og meget mere.

Projektet er udviklet med henblik på at blive brugt både som interaktivt led i seksualundervisningen og privat blandt de unge. Unge fra alle kommuner kan hente og benytte app’en.

I Ung Sexguide kan du blandt andet teste dig selv, og se hvor godt du scorer, når du er hovedpersonen i forskellige intime situationer. Samtidig finder du ud af, om du er god til at passe på dig selv, når det gælder sikker sex, sexsygdomme og kærlighed.

02/05-2016

App til borgere og gæster i Hvidovre kommune

Med Mit Hvidovre er det blevet nemt at holde sig opdateret om aktuelle oplevelser i byen. Med appen kan du modtage direkte besked om relevante arrangementer, valgt ud fra dine egne interesser. I app’en finder du også et kort over byens spændende lokaliteter, og via GPS kan du se, hvilke oplevelser, der finder sted nær dig. Du kan booke lokaler gennem foreningsportalen, eller logge på borgerportalen Boblberg.dk, hvor du kan finde og dele interesser med andre. Fremover vil du også kunne finde aktuelle sæsonprogrammer som Aktiv Sommer og Fritid For Dig.

Mit Hvidovre kan downloades til Iphone, Ipad og Android via App Store eller Google Play.